Usein kysyttyä

Onko sinulla kysyttävää SuomiTube-sivustosta? Tarkista ensin, jos vastaus kysymykseesi löytyisi näistä usein kysytyistä kysymyksistä. Mikäli kaipaat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä sivuston ylläpitäjään »

Millä perusteella sivusto listaa kanavia?

Sivustolle voi lisätä suomalaisten omistamia YouTube-kanavia. Puuttuvia kanavia voi lisätä tämän linkin kautta »

Miten kanavien kieli- ja kategoriatiedot oikein määritellään?

Sivustolla olevat kieli- ja kategoriatiedot ovat viitteellisiä ja ne on määritelty automaattisesti sillä perusteella, millä kielellä tai mihin kategorioihin kuuluvia videoita kanava pääasiassa tekee. Sivusto käy läpi kanavan 50 uusimman videon kieli- ja kategoriatiedot ja tallentaa kanavan tietoihin ne kielet ja kategoriat, jotka ovat käytössä vähintään 20 prosentilla kanavan uusimmista videoista. Jos kanavalla on esimerkiksi 50 videota ja 20 prosentilla niistä (eli 10 videolla) on kategoria Viihde, asetetaan tämä kategoria kanavalle SuomiTubessa.

Huomaathan myös, että kielitietojen hakeminen onnistuu vain niistä kanavista, joiden ylläpitäjä on asettanut videoilleen kielitietoja.

Miten usein tilastoja päivitetään?

Tilastot päivitetään kerran vuorokaudessa keskiyön jälkeen.

Löytyykö sivustolta kaikki suomalaisten YouTube-kanavat?

Sivusto pyrkii olemaan mahdollisimman kattava listaus suomalaisten ylläpitämistä kanavista, mutta kaikkia kanavia on mahdotonta saada selville. Mikäli löydät jonkin sivustolta puuttuvan kanavan, voit auttaa lisäämällä kanavan sivustolle »